UFC prvi put doveo maloljetnog borca. Dana White: Nikad nisam vidio nešto slično

MEKSIČKI borac zavrijedio je ugovor u UFC-u, najprestižnijoj MMA organizaciji na svijetu.

Главная страница » UFC prvi put doveo maloljetnog borca. Dana White: Nikad nisam vidio nešto slično

MEKSIKANAC Raul Rosas Jr. (17) zauvijek će ostati upisan kao prvi maloljetnik koji je dobio ugovor u UFC-u, najprestižnijoj MMA organizaciji na svijetu. U borbi bantam kategorije (do 61 kg) u “Dana White’s Contender Seriesu”, svojevrsnim kvalifikacijama za UFC, svladao je osam godina starijeg Mandu Gutierreza jednoglasnom sudačkom odlukom.

Dana White: Nikada nisam vidio nešto slično

“Nikada nisam vidio nešto slično. Rekli su nam da smo ludi ako ne potpišemo ugovor s njim i to je točno. On je nevjerojatno talentiran, drugačiji je od ostalih”, poručio je glavni čovjek UFC-a Dana White te istaknuo da se ne slaže kako je Rosas “prezelen” za boriti se u njegovoj organizaciji.

“Da se jedan 17-godišnjak ovako nametne u borbi… to me oduševilo, izulo iz cipela. Vrlo sam impresioniran ovim dečkom. Poseban je. Jako puno boraca mi se javilo i reklo: ‘Ovaj mali je prava stvar'”, dodao je White.

Rosas Jr. sada je na omjeru od šest pobjeda iz isto toliko borbi, a ova mu je prva koju nije završio nokautom. Profesionalnu karijeru mladi je Meksikanac započeo u listopadu prošle godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.