Ugovor na pet godina: portugalski veznjak Renato Sanchez napustio je Lille i karijeu će nastaviti u prvaku PSG-u

Portugalski veznjak Renato Sanchez (24) napustio je Lille i karijeru će nastaviti u redovima PSG-a, objavio je francuski prvak. Sanchez je za pariški sastav potpisao ugovor do 2027. godine, nagađa se za 10 milijuna eura odštete. – Siguran sam da sam napravio pravi izbor – kazao je 24-godišnji Portug…

Главная страница » Ugovor na pet godina: portugalski veznjak Renato Sanchez napustio je Lille i karijeu će nastaviti u prvaku PSG-u

Portugalski veznjak Renato Sanchez (24) napustio je Lille i karijeru će nastaviti u redovima PSG-a, objavio je francuski prvak.

Sanchez je za pariški sastav potpisao ugovor do 2027. godine, nagađa se za 10 milijuna eura odštete.

– Siguran sam da sam napravio pravi izbor – kazao je 24-godišnji Portugalac za klupsku stranicu.

– Izabrao sam Paris Saint -Germain jer mislim da je to najbolji projekt za mene. Ostanak u Francuskoj mi je bio važan, jer već poznajem ovu ligu,” dodao je.

Sanchez je posljednje tri sezone igrao za Lille, pri čemu je dvije godine surađivao sa sadašnjim trenerom PSG-a Christopheom Galtierom.

– Dobro ga poznajem. On je dobar trener koji mi je puno pomogao kako bi napredovao u karijeri, zajedno smo čak uspjeli osvojiti ligu s Lilleom – dodao je.

Portugalski veznjak je tijekom karijere igrao i za Benficu, Bayern i Swansea City. Za portugalsku vrstu je sakupio 32 nastupa i postigao tri gola.

Sanches je postao četvrto pojačanje PSG-a uoči početka nove sezone nakon portugalskog veznjaka Vitinhe, mladog francuskog napadača Huga Ekitike, te francuskog braniča Nordija Mukielea.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.