Ukrajinski krilni napadač Andrij Jarmolenko karijeru će nastaviti u Al Ainu u koji je došao kao slobodan igrač iz West Hama.

Ukrajinski krilni napadač Andrij Jarmolenko (32) karijeru će nastaviti u Al Ainu u koji je došao kao slobodan igrač iz West Hama. Za klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata potpisao je ugovor do kraja sezone 2022./23, objavili su britanski mediji. – Zahvaljujem se svim navijačima i ljudima u West Hamu…

Главная страница » Ukrajinski krilni napadač Andrij Jarmolenko karijeru će nastaviti u Al Ainu u koji je došao kao slobodan igrač iz West Hama.

Ukrajinski krilni napadač Andrij Jarmolenko (32) karijeru će nastaviti u Al Ainu u koji je došao kao slobodan igrač iz West Hama. Za klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata potpisao je ugovor do kraja sezone 2022./23, objavili su britanski mediji.

– Zahvaljujem se svim navijačima i ljudima u West Hamu za podršku koju su mi pružali cijelo vrijeme. Bilo je puno sretnih trenutaka i zahvalan sam svima koji su bili uz mene i davali mi podršku – objavio je Jarmolenko na društvenim mrežama.

U četiri sezone Jarmolenko je odigrao 86 utakmica za West Ham i postigao je 13 pogodaka. Njegova najbolja sezona u “Čekičarima” bila je 2019-20 kada je postigao pet golova. 

Za ukrajinsku reprezentaciju je u 109 utakmica zabio 45 golova i samo je Andrij Ševčenko bolji od njega (48 pogodaka). Najveći dio karijere proveo je u Dinamu iz Kijeva (2008–2017) za koji je u 341 nastupu zabio 137 golova.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.