Umalo dobio po glavi zbog svoje nervoze: grčka zvijer ponižavala radnika na parketu, a zatim je nestao kada mu se našao ravan

Giannis Antetokounmpo bio je prilično nervozan pred utakmicu njegovih Bucksa na gostovanju kod Philadelphia 76ersa, a tu nervozu odlučio je prenijeti na parket. Tijekom zagrijavanja Giannisu je zasmetao čovjek koji radi na održavanju Wells Fargo Centra i koji se trebao pobrinuti da koševi budu sprem…

Главная страница » Umalo dobio po glavi zbog svoje nervoze: grčka zvijer ponižavala radnika na parketu, a zatim je nestao kada mu se našao ravan

Giannis Antetokounmpo bio je prilično nervozan pred utakmicu njegovih Bucksa na gostovanju kod Philadelphia 76ersa, a tu nervozu odlučio je prenijeti na parket. Tijekom zagrijavanja Giannisu je zasmetao čovjek koji radi na održavanju Wells Fargo Centra i koji se trebao pobrinuti da koševi budu spremni za igru.

„Grčka zvijer“ nije to željela sačekati. Ljestve koje je momak koristio za posao bile su na parketu, ali Giannis je toliko želio šutirati i tražio je da se sklone. Kako radnik nije želio napustiti parket nedovršenog posla, posebno je to zasmetalo NBA zvijezdi, te je bacio ljestve pored terena i ostavio je sve u nevjerici svojim ponašanjem.

Sve je to vidio centar Sixersa Montrezl Harrell. Smatrao je kako Giannis ponižava radnika i krenuo se obračunati s njim. Srećom, osiguranje i treneri su spriječili incident i Harrell se nije uspio dočepati Giannisa.

Grk je poznat kao jako ponizna osoba. Zbog toga je ovako ponašanje prema običnom radniku izazvalo veliko čuđenje, ali očito slava i milijuni svakome udare u glavu.

Giannis je bio vidno nervozan. Pokazao je to i na parketu gdje je imao učinak od 25 poena i 14 skokova, ali je s linije slobodnih bacanja od 15 pokušaja pogodio samo četiri šuta. Ove sezone Antetokounmpo je na prosjeku od 29.5 poena i 12 skokova po utakmici i osmi je strijelac NBA lige.

Njegov trenutni ugovor iznosi 230 miliona dolara, pa i nije nikakvo čudo što se počeo ponašati veoma bahato.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.