Umjesto Vahida – Walid: protivnik Hrvatske na SP-u pronašao novog izbornika nakon otkaza Halilhodžiću

Prema napisima marokanskih medija, tamošnji nogometni savez dogovorio je kako će dužnost izbornika umjesto Vahida Halilhodžića preuzeti Walid Regragui (46). Maroko je jedan od suparnika Hrvatske u skupini F na skorašnjem Svjetskom prvenstvu kojemu će domaćin biti Katar. “Savez je s Regraguijem posti…

Главная страница » Umjesto Vahida – Walid: protivnik Hrvatske na SP-u pronašao novog izbornika nakon otkaza Halilhodžiću

Prema napisima marokanskih medija, tamošnji nogometni savez dogovorio je kako će dužnost izbornika umjesto Vahida Halilhodžića preuzeti Walid Regragui (46).

Maroko je jedan od suparnika Hrvatske u skupini F na skorašnjem Svjetskom prvenstvu kojemu će domaćin biti Katar.

“Savez je s Regraguijem postigao dogovor vezan uz sve tehničke detalje kao i o ciljevima koji bi se trebali ostvariti”, objavio je portal alyaoum24, dok je specijalizirani sportski portal hesport prenio kako je Regragui potpisao trogodišnji ugovor.

Halilhodžić je napustio klupu Maroka prije 10-ak dana zbog “različitih pogleda na način pripreme “Lavova Atlasa” za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Regragui je ove godine s Wydadom iz Casablance osvojio afričku Ligu prvaka i naslov prvaka Maroka te se spominjao kao najveći kandidat za izbornika i prije smjene Halilhodžića.

Tijekom igračke je karijere Regragui, koji je rođen u Francuskoj i gotovo isključivo igrao za francuske klubove, igrao na poziciji desnog braniča te je sakupio 45 nastupa za reprezentaciju Maroka.

Hrvatska i Maroko igrat će u 1. kolu na SP 23. studenoga, a u skupini su još Belgija i Kanada.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.