Umro je Brazilski Hulk. Šest godina ubrizgavao si je ulje u mišiće i odbijao prestati

SLAVNI bodybuilder umro je na rođendan.

Главная страница » Umro je Brazilski Hulk. Šest godina ubrizgavao si je ulje u mišiće i odbijao prestati

POZNATI bodybuilder Valdir Segato, poznatiji kao Brazilski Hulk, umro je 6 godina nakon što je prvi put upozoren da u svoje mišiće ne ubrizgava ulje, piše britanski tabloid Daily Star. Valdira Segata liječnici su upozorili da bi njegov način života mogao imati ozbiljne komplikacije po njegovo zdravlje, ali on je odlučio nastaviti s ubrizgavanjem sintola u mišiće kako bi oni izgledali veći.

Uspio je na Tik Toku doći do brojke od 1.6 milijuna pratitelja, a neslužbeno se tvrdi da je preminuo od srčanog udara, i to na svoj 55. rođendan. Segato je više puta upozoravan da bi zbog ubrizgavanja ulja mogao doći u situaciju da ostane bez ruku, ali i da mu svakim tretmanom raste šansa za ozbiljnijim oboljenjem.

Ignorirao je savjete liječnika

Poznato je da su nuspojave sintola višestruke i mogu uzrokovati srčani udar, plućnu uljnu emboliju, okluziju plućne arterije, infarkt miokarda, moždani udar i infektivne komplikacije. Nije se obazirao na to.

“Stalno me zovu Hulk, Schwarzenegger i He-Man i to mi se sviđa. Udvostručio sam svoje bicepse, ali još uvijek želim biti veći”, rekao je 2016. u jednom razgovoru. Naziv njegovog profila na Instagramu bio je “Valdir Synthol”, ali brazilski mediji pišu da, usprkos tome što su ga pratili milijuni, nije bio čovjek gladan pozornosti.

Nije mu bilo spasa

Tvrde da je živio u stanu izgrađenom na stražnjoj strani kuće poznanika po imenu Moisés da Conceição da Silva. Moisés je rekao da je na dan svoje smrti Segato zamolio majku za pomoć jer je imao problema s disanjem. U razgovoru za brazilski Globo otkrio je detalje.

“Bilo je otprilike oko 6 sati ujutro. Prošao je puzeći kroz stražnji dio kuće i došao do prednje strane. Onda je pokucao na prozor moje majke, kucao, kucao, onda se ona probudila i čula da govori: ‘Pomozite mi, pomozite mi, molim vas, umirem'”, govori Moisés pa dodaje:

Nije ga bilo moguće spasiti, unatoč tome što je hitno prebačen u jedinicu Hitne pomoći. Stavili su ga u auto i onda je susjed otišao s njim na Hitnu. Stigao je tamo s njim, pao na recepciji, dobio srčani udar.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.