Uskoro ćemo gledati Zidanea u novom izdanju? Turci pišu da je legendarni Francuz presadio kosu

U ponedjeljak je PSG i službeno objavio: Mauricio Pochettino razriješen je dužnosti trenera prve momčadi! Istovremeno, novim je trenerom francuskog nogometnog prvaka imenovan Christophe Galtier, potpisavši ugovor na dvije godine. Tako su otklonjene medijske spekulacije da bi klupu PSG-a trebao preuz…

Главная страница » Uskoro ćemo gledati Zidanea u novom izdanju? Turci pišu da je legendarni Francuz presadio kosu

U ponedjeljak je PSG i službeno objavio: Mauricio Pochettino razriješen je dužnosti trenera prve momčadi! Istovremeno, novim je trenerom francuskog nogometnog prvaka imenovan Christophe Galtier, potpisavši ugovor na dvije godine.

Tako su otklonjene medijske spekulacije da bi klupu PSG-a trebao preuzeti legendarni francuski reprezentativac i nekadašnji trener madridskog Reala, Zinedine Zidane. I dok je pariški klub predstavljao Galtiera, a predsjednik Nasser al Khelaifi demantirao da je sa Zidaneom razgovarao o preuzimanju PSG-ove momčadi, ekskluzivnu priču o Zizouu plasirali su – turski mediji!?.

No, Zidane se nije zatekao na sportskim stranicama turskih listova. Dnevni časopis Kelebek objavio je tekst da se Zidane pojavio u Istanbulu zbog – presađivanja kose, prenose Sportske novosti.

Spomenuti izvor tvrdi da je Zidane proveo u Turskoj dva tjedna kako bi ‘‘promijenio imidž ćelave ikone‘‘.

Izvješće tiražnog Hürriyeta sliči pak fabuli nekog kriminalističkog romana. Autor tvrdi da je Zidane odsjeo u najluksuznijem hotelu u četvrti Bešiktaš, a sve je organizacijske detalje sređivao pod imenom svog menadžera. Nakon izvedenog zahvata, potajno se vratio u Francusku..

Ako je vjerovati Turcima, Zinedine Zidane je konspirativno boravio u njihovoj zemlji, a intermezzo između novih ponuda iskoristio je za promjenu imidža.

Dakle, prema turskim merdijima, uskoro bi se na nogometnim travnjacima trebao pojaviti ‘‘čupavi Zizou‘‘…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.