UŽIVO Nogometni svijet se oprašta od Ćire, javili se Mamić, Dinamo, Partizan, igrači

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ je preminuo.

Главная страница » UŽIVO Nogometni svijet se oprašta od Ćire, javili se Mamić, Dinamo, Partizan, igrači

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, izrazio je sućut obitelji Miroslava Ćire Blaževića te bol zbog odlaska jednog od najvećih hrvatskih nogometnih trenera.

“Ispred Hrvatskog nogometnog saveza, izražavam najdublju sućut obitelji Miroslava Blaževića zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Iako smo bili svjesni da se hrabro bori s teškom bolešću, ipak je ovo šokantan trenutak za sve nas jer se Ćiro uvijek činio većim od života. Kao trener je potpisao dva legendarna uspjeha, hrvatsku broncu i Dinamov naslov prvaka 1982. godine, zbog čega će uvijek ostati zapamćen kao trener svih trenera.

Osim što je bio trenerska avangarda, bio je silno šarmantna, inteligentna, duhovita i strastvena osoba i kao takav će nam svima izuzetno nedostajati. Ćiro je bio jedinstven i neponovljiv, takvog ćemo ga pamtiti, a Hrvatski nogometni savez uvijek će paziti da brižno čuva uspomenu na jednog od najznačajnijih pojedinaca u povijesti hrvatskog nogometa. Počivao u miru, dragi Ćiro”, izjavio je Kustić.

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.