UŽIVO U-19 DINAMO – SALZBURG 2:1 Dinamo zabio dvaput u dvije minute i okrenuo

RAZVOJ utakmice uživo možete pratiti na Indexu.

Главная страница » UŽIVO U-19 DINAMO – SALZBURG 2:1 Dinamo zabio dvaput u dvije minute i okrenuo

Juniorska momčad Dinama igra možda i ključnu utakmicu grupne faze natjecanja UEFA Youth League. Mjesto događaja je stadion Kranjčevićeva, a dvoboj 4. kola sa Salzburgom, koji počinje u 14h, pred Dinamovim su kamerama najavili trener Ivan Senzen te ofenzivac Gabriel Rukavina.

Trener Senzen kao i uvijek, nije htio otkrivati svoje karte za novi okršaj s Austrijancima, no ipak je priznao kako prošlotjednim porazom zbog same prirode rezultata ne mogu biti u potpunosti zadovoljni, zbog čega će nekih preinaka u momčadi i u samoj igri biti. Ustvrdio je trener i da je UEFA Youth League natjecanje podosta intenzitetom iznad domaćeg prvenstva, u kojem je Dinamo u osam kola upisao stopostotan učinak, te je prokomentirao kako će ovakvi podražaji biti fantastičan katalizator za razvoj njegovih igrača i odlično iskustvo za buduće izazove.

Gabriel Rukavina je rekao da je momčad sretna što se nakon dva vezana europska gostovanja vraća kući i što će ponovno imati svoje navijače i podršku s tribina, uputivši usput poziv svim zainteresiranima da u što većem broju dođu u Kranjčevićevu i pruže im podršku. Gabriel je također prokomentirao fenomenalne nastupe Mislava Oršića ove sezone, priznavši kako mu plavi 99 u brojnim segmentima igre predstavlja svojevrsnog uzora.

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.