Vaso Psihopata: Dva majmuna iz Zagreba lijepe mi traktore i pozivaju na Oluju

LJETOS su se najpopularniji regionalni MMA borac Vaso Bakočević i Filip Pejić preko društvenih mreža počeli častiti uvredama, a danas je Crnogorac Bakočević, poznat kao Vaso Psihopata, žestoko napao hrvatskog borca.

Главная страница » Vaso Psihopata: Dva majmuna iz Zagreba lijepe mi traktore i pozivaju na Oluju

LJETOS su se najpopularniji regionalni MMA borac Vaso Bakočević i Filip Pejić preko društvenih mreža počeli častiti uvredama, a danas je Crnogorac Bakočević, poznat kao Vaso Psihopata, žestoko napao hrvatskog borca. Bakočević se prošlog mjeseca formalno umirovio nakon teškog poraza nakon samo 90 sekundi borbe protiv Brazilca Maxa Dennera, no prošlog je vikenda ipak odradio boksačku borbu protiv jednog poljskog glumca te lagano pobijedio.

Žestok odgovor Vase Pejiću

Prije pola godine Bakočević je počeo prozivati Pejića i tražiti borbu s njim, a kad su Vasini fanovi na društvenim mrežama počeli pitati Pejića hoće li doći do meča, ovaj im je, prema riječima crnogorskog borca, počeo lijepiti traktore i pozivati se na Oluju.

”Ja ne znam odakle nekim ljudima samopouzdanje. Da vidite vi to kurčenje, morate paziti kako se njima obraćate. Uzet ćemo za primjer Filipa Pejića. Našeg prijatelja iz Zagreba. Znači Filip Pejić u posljednjih šest mečeva ima pet poraza.

Lik se bori jednom do dvaput godišnje, u tih pet poraza on je uspio i biti nokautiran, i udavljen, uspavan i tako isprebijan da se ne bori već godinu dana jer ga je posljednji protivnik poslao na rekonstrukciju lica. Pazite sad ovo, taj lik se kurči. Izazovem ja Pejića i meni lik odgovori ovako: ‘Ma kakav superfight, što ćeš ti sa mnom?’

Pejiću, ja ne znam što je s tobom. Ja ne znam drogiraš li se ti, što si ti umislio? Prijatelju, ti trebaš moliti meč sa mnom. Kaže – ima neke druge planove. Kakve planove, Pejiću, majke ti, nećeš se valjda vraćati u UFC? U KSW imaš rekord 1-5, ali borio si se s ozbiljnim borcima”, rekao je Bakočević na svom YouTube kanalu pa je nastavio:

”Ne mogu shvatiti da se Pejić sprda s Olujom”

”Pošto Pejić nema gram mozga, netko iz njegove ekipe tko ima, vjerojatno Dražen Forgač, ga je posavjetovao da treba uzeti meč sa mnom jer tu nema što izgubiti. Zatim me je prozvao, onda su to svi prenijeli i ljudi su komentirali, neki za mene, a neki za njega. Onda je Pejić ljudima u komentare stavljao traktore, što nisam shvaćao, a onda su mi rekli što to znači.

Znači, Pejić se sprda i poziva na Oluju koja je bila 1995. Kako su Srbi na traktorima bježali iz Hrvatske. Vjerujte mi sad, moja glava to shvatiti ne može. Da se ti kao nekakav vrhunski sportaš sprdaš s nekim stvarima. Imamo jednog Pančija ((hrvatski MMA borac Francisco Barrio Croata, čiji se otac Argentinac borio u domovinskom ratu), jednog majmuna, koji je u najavi našeg meča rekao da pravi Hrvat ne može navijati za Vasu jer su Crnogorci napali Dubrovnik.

Zamislite vi što priča majmun, možete li to vjerovati? On i Pejić, trećeg ne znam. Više-manje smo dobri sa svima iz ATT kluba iz Zagreba. Ti momci su odlični, od Forgača i Dropca i one mlađe djece, onda imate dva izroda kao što su Pejić i Panči koji pričaju o ratu.

Pejić je izrazio želju da se borimo u Osijeku u desetom mjesecu, do tad će se valjda oporaviti jer mu je lubanja pukla. Ne može, Pejiću, ne radi se meni deseti mjesec. Idem na Maldive. Ti ćeš mene čekati i moliti za meč”, zaključio je Bakočević. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.