Vaterpolisti Mladosti i Solarisa saznali iduće suparnike u Eurokupu: ‘žapci‘ su domaćini skupine, Šibenčani idu u Šabac

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti i šibenskog Solarisa saznali su suparnike u drugom krugu kvalifikacija Eurokupa, nekada poznatog kao Kup LEN, nakon ždrijeba u Nyonu. Šibenski sastav je smješten u skupinu A kojoj je domaćin Šabac. Suparnici će Solarisu biti domaćin Šabac te crnogorski Jadran iz Herc…

Главная страница » Vaterpolisti Mladosti i Solarisa saznali iduće suparnike u Eurokupu: ‘žapci‘ su domaćini skupine, Šibenčani idu u Šabac

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti i šibenskog Solarisa saznali su suparnike u drugom krugu kvalifikacija Eurokupa, nekada poznatog kao Kup LEN, nakon ždrijeba u Nyonu.

Šibenski sastav je smješten u skupinu A kojoj je domaćin Šabac. Suparnici će Solarisu biti domaćin Šabac te crnogorski Jadran iz Herceg Novog, talijanski Trieste i francuski Pays D‘Aix.

Mladost će igrati u skupini D, a taj će se kvalifikacijski turnir održati u Zagrebu. Na njemu će još nastupiti crnogorski Primorac Kotor, mađarski Budapest Honved, grčki PAOK i španjolski Mediterrani.

Iz svake skupine dvije najbolje momčadi osiguravaju nastavak natjecanja u Eurokupu, a turniri se održavaju od 27. do 30. listopada.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.