Vaterpolisti otvorili Sardinia kup porazom od Srbije

Porazom od Srbije 7:9 (0:3, 2:2, 4:2, 1:2) hrvatski vaterpolisti otvorili su Sardinia kup u talijanskom Sassariju. Riječ je pripremnom turniru na kojem sudjeluju još Grčka i Italija. „Delfini” su se tako revanširali „barakudama” za poraz iz četvrtfinala minulog Svjetskog prvenstva u Budimpešti. Bila…

Главная страница » Vaterpolisti otvorili Sardinia kup porazom od Srbije

Porazom od Srbije 7:9 (0:3, 2:2, 4:2, 1:2) hrvatski vaterpolisti otvorili su Sardinia kup u talijanskom Sassariju.

Riječ je pripremnom turniru na kojem sudjeluju još Grčka i Italija. „Delfini” su se tako revanširali „barakudama” za poraz iz četvrtfinala minulog Svjetskog prvenstva u Budimpešti.

Bila je ovo, doduše, utakmica u kojoj Hrvatska nije išla punom snagom. Ipak se još uvijek radi o pripremama i izbornik Ivica Tucak kombinira i isprobava razne varijante. Na koncu se značajnim pokazalo jako otvaranje Srbije. Dobili su prvu četvrtinu s 3:0 i taj zaostatak naši nisu uspjeli dohvatiti.

Vrijedi istaknuti dobru treću četvrtinu Hrvatske (4:2) zahvaljujući kojoj smo u zadnji period ušli sa samo golom zaostatka. Najefikasniji u redovima naših bili su Jerko Marinić Kragić i Josip Vrlić s po dva pogotka, dok su Loren Fatović, Franko Lazić i Konstantin Harkov dodali po jedan.

Kod Srbije se, s druge strane, najviše istaknuo Marko Radulović s tri gola. Već sutra nam u 20 sati slijedi okršaj s Italijom, dok je u srijedu od 19 na rasporedu dvoboj s Grčkom.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.