Vaterpolisti pobjedom zaključili bazični dio priprema

Hrvatski vaterpolisti pobjedom nad Slovenijom rezultatom 17:8 (4:1, 4:4, 5:0, 4:3) zaključili su bazični dio priprema u tamošnjem Kranju. Bilo je to lagano slavlje „barakuda” u pripremnom susretu pred Europsko prvenstvo u Splitu. Izbornik Ivica Tucak u bazen je poslao kombinirani sastav. Nisu igrali…

Главная страница » Vaterpolisti pobjedom zaključili bazični dio priprema

Hrvatski vaterpolisti pobjedom nad Slovenijom rezultatom 17:8 (4:1, 4:4, 5:0, 4:3) zaključili su bazični dio priprema u tamošnjem Kranju. Bilo je to lagano slavlje „barakuda” u pripremnom susretu pred Europsko prvenstvo u Splitu.

Izbornik Ivica Tucak u bazen je poslao kombinirani sastav. Nisu igrali kapetan Ivan Krapić, Marko Bijač, Konstantin Harkov, Luka Bukić i Loren Fatović. Iskazao se zato Rino Burić s pet pogodaka, očito željan igre nakon što je dio utakmica bio suspendiran na minulom Svjetskom prvenstvu u Budimpešti. Odličan je bio i Antonio Dužević s četiri gola, dok su Jerko Penava, Dario Rakovac, Jerko Marinić Kragić i Andrija Bašić dodali po dva.

Hrvatska će u Kranju ostati još sutra ujutro kada je planiran trening. Našim vaterpolistima potom slijede tri dana odmora, a onda novo okupljanje prvog dana kolovoza za dio priprema koji će odraditi u Šibeniku. Tamo će se „barakudama” priključiti Mađarska.

Podsjetimo, naši vaterpolisti pripremaju se za Europsko prvenstvo u Splitu koje je na rasporedu od 27. kolovoza do 10. rujna u Spaladium areni gdje je u tijeku postavljanje bazena.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.