Vaterpolisti poraženi i u drugom dvoboju na Sardinia cupu: domaćin Italija sve preokrenula u zadnjoj četvrtini

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija izgubila je i drugi susret na pripremnom turniru pred nastup na Europskom prvenstvu u Splitu, “Sardinia Cupu” u Sassariju, u utorak je sa 12-11 (2-3, 3-2, 2-4, 5-2) bolji bio domaćin Italija. Četiri gola za Hrvatsku postigao je Loren Fatović, tri je dodao Je…

Главная страница » Vaterpolisti poraženi i u drugom dvoboju na Sardinia cupu: domaćin Italija sve preokrenula u zadnjoj četvrtini

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija izgubila je i drugi susret na pripremnom turniru pred nastup na Europskom prvenstvu u Splitu, “Sardinia Cupu” u Sassariju, u utorak je sa 12-11 (2-3, 3-2, 2-4, 5-2) bolji bio domaćin Italija.

Četiri gola za Hrvatsku postigao je Loren Fatović, tri je dodao Jerko Marinić Kragić, dva Rino Burić, a po jedan Ivan Krapić i Matias Biljaka. Kod Italije se s pet golova istaknuo Giacopo Cannella.

Nakon dva odigrana kola na turniru u Sassariju na vrhu je Srbija sa šest bodova, Italija i Grčka imaju po tri boda, dok je Hrvatska posljednja bez bodova.

 U srijedu će u posljednjem, 3. kolu Hrvatska igrati protiv Grčke od 19 sati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.