Već je predstavljen u novom klubu: AEL Limassol je objavio da je potpisan dvogodišnji ugovor s bivšim igračem Hajduka

AEL Limassol potvrdio je angažman Alexandera Kačaniklića. Ciparski klub na svojoj je službenoj stranici potvrdio kako je sada već bivši igrač Hajduka potpisao ugovor na dvije godine. Odlazak Kačaniklića koji je već neko vrijeme bio na izlaznim vratima Hajduka jutros je i službeno potvrđen iz splitsk…

Главная страница » Već je predstavljen u novom klubu: AEL Limassol je objavio da je potpisan dvogodišnji ugovor s bivšim igračem Hajduka

AEL Limassol potvrdio je angažman Alexandera Kačaniklića. Ciparski klub na svojoj je službenoj stranici potvrdio kako je sada već bivši igrač Hajduka potpisao ugovor na dvije godine.

Odlazak Kačaniklića koji je već neko vrijeme bio na izlaznim vratima Hajduka jutros je i službeno potvrđen iz splitskog kluba. Špekuliralo se kako će karijeru nastaviti u ciparskom Limassolu, što je ovim i potvrđeno.

Trener AEL Limassola je Portugalac Silas koji je bio vrlo blizu klupe Hajduka u siječnju prošle godine, prije nego što je trenerom imenovan Talijan Paolo Tramezzani.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.