Većina nogometaša Reala hladno je prošla pored velikog broja navijača, ne i Luka Modrić: ‘To je gesta koja pokazuje zašto je legenda‘

Profesionalni nogometaši velikih europskih klubova većinom uživaju u svom statusu nedodirljivih zvijezda. Za njih mnogi znaju reći da ne žive u realnosti, s obzirom na ogromne iznose plaća i okruženje u kojem žive kao pod nekom vrstom staklenog zvona – pišu Sportske novosti. Međutim, kako nisu svi l…

Главная страница » Većina nogometaša Reala hladno je prošla pored velikog broja navijača, ne i Luka Modrić: ‘To je gesta koja pokazuje zašto je legenda‘

Profesionalni nogometaši velikih europskih klubova većinom uživaju u svom statusu nedodirljivih zvijezda.

Za njih mnogi znaju reći da ne žive u realnosti, s obzirom na ogromne iznose plaća i okruženje u kojem žive kao pod nekom vrstom staklenog zvona – pišu Sportske novosti.

Međutim, kako nisu svi ljudi isti, tako nisu ni nogometaši. I među njima postoje razlike, a na kraju se sve opet svodi na osobnost pojedinca.

Tako su prilikom jučerašnjeg dolaska u hotel u Varšavi uoči utakmice Lige prvaka sa Šahtarom Realovi igrači hladno prošli pokraj velikog broja navijača koji su okružili prilaz hotelu.

Naravno, bili su tamo i pripadnici osiguranja te zaštitne ograde, sve kako bi Realove zvijezde neometano prošle tih par metara od autobusa do ulaska u hotel.

Obožavatelji su tražili autograme Realovih igrača koji su uglavnom u hotel ulazili ne osvrćući se.

Ipak, na njihove zahtjeve jedan od njih nije mogao ostati hladan. Riječ je o hrvatskom veznjaku Luki Modriću kojem nije bilo teško odvojiti par sekundi kako bi se navijačima potpisao na dresove.

Naravno, španjolski mediji oduševljeni su tom gestom kapetana Vatrenih te sipaju pohvale na njegov račun.

‘‘To je gesta koja pokazuje zašto je Modrić legenda‘‘, ističe Marca u naslovu članka posvećenog Lukinoj veličini izvan terena.

Video pogledajte OVDJE.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.