Veleposlanik Andrlić bodri naše, danas je primio i izaslanstvo vaterpolista

Dan pauze do polufinala, izaslanstvo Hrvatskog vaterpolskog saveza iskoristilo je za posjet Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Mađarskoj. Hrvatski veleposlanik u Mađarskoj, Njegova ekselencija dr. sc. Mladen Andrlić primio je predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladena Drnasina, dopredsjedni…

Главная страница » Veleposlanik Andrlić bodri naše, danas je primio i izaslanstvo vaterpolista

Dan pauze do polufinala, izaslanstvo Hrvatskog vaterpolskog saveza iskoristilo je za posjet Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Mađarskoj.

Hrvatski veleposlanik u Mađarskoj, Njegova ekselencija dr. sc. Mladen Andrlić primio je predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladena Drnasina, dopredsjednika i izvršnog direktora Pericu Bukića, člana Upravnog odbora i proslavljenog trenera Ratka Rudića te prvog dopredsjednika LEN-a Josipa Varvodića.

Veleposlanik Andrlić čestitao je našoj reprezentaciji na prolasku u polufinale i poželio im sreću. Potvrdio je i svoj dolazak na utakmicu protiv Španjolske. Na nacionalnom plivačkom stadionu Alfred Hajoš uživo će pratiti borbu „barakuda” za sigurnu medalju.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.