Velika subota za šibenske ljubitelje košarke: izložba, tribina i na kraju utakmica protiv Cedevite

Napokon Baldekin! Ili, košarkaši Šibenke će konačno zaigrati na svom parketu nakon četiri uzastopna gostovanja na startu Lige za prvaka. U petom kolu, u subotu će ugostiti ekipu Cedevite Junior. Mogli bismo kazati kako je pred šibenskim ljubiteljima košarke velika subota, odnosno dat silno bogat dog…

Главная страница » Velika subota za šibenske ljubitelje košarke: izložba, tribina i na kraju utakmica protiv Cedevite

Napokon Baldekin! Ili, košarkaši Šibenke će konačno zaigrati na svom parketu nakon četiri uzastopna gostovanja na startu Lige za prvaka. U petom kolu, u subotu će ugostiti ekipu Cedevite Junior.

Mogli bismo kazati kako je pred šibenskim ljubiteljima košarke velika subota, odnosno dat silno bogat događanjima kojima se obilježava 40 godina od legendarne utakmice Šibenka-Bosna, ali i skori 40. rođendan Šibenskih funcuta.

Subotnji program počinje u 11 sati kada će u Interpretacijskom centru ‘Civitas Sacra‘ biti otvorena izložba fotografija Voje Antića. Bit će izložene fotografije s utakmice Šibenka-Bosna koje je ustupio Dražen Antić.

Sat i po kasnije u Kući umjetnosti ‘Arsen‘ na rasporedu je tribina na kojoj će se akteri prisjetiti događanja za vrijeme, ali i nakon te utakmice.

Konačno, u 18 sati na parket dvorane na Baldekinu istrčat će igrači Šibenke i Cedevite. Momčad trenera Damira Milačića tražit će prvu pobjedu u Ligi za prvaka:

– Cedevita je pretendent za sam vrh i završnicu sezone, da doguraju čak i do kraja. Imaju odlične mlade igrače, koje predvodi Kruno Simon dvostruki prvak Europe… mislim da ne trebamo više govoriti koliko su oni dobra ekipa. 

Iz naše perspektive, veseli me cijeli tjedan što se tiče treninga. Kemija u momčadi je jako dobra. Jedini problem ješto dva dana Kakar nije trenirao zbog temperature i nadam se da mu to neće uzeti previše snage. 

Ima nas dovoljno da se s maksimalnim angažmanom i sa stopostotnom koncentracijom odupremo ekipi kao što je Cedevita junior. Pogotovo što očekujem  punu dvoranu baš zbog toga što se tijekom cijelog dana u subotu obilježava 40 godina od legendarne utakmice Šibenka – Bosna i proslave rođendana naših navijača Funcuta- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

– Napokon igramo na Baldekinu i dat ćemo sve za pobjedu koja bi nama puno značila za daljnji tijek sezone. Također, pobjedom želimo uljepšati rođendan našim Funcutima. To je najmanje što možemo napraviti za njih, jer samo mi znamo koliko su nam puta dali vjetar u leđa kad je bilo teško i pomogli u puno pobjeda ove sezone- poručio je kapetan Pavao Paić, koji se polako vraća utakmicama nakon duge pauze zbog ozljede.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.