Velika tragedija u Rijeci: mladi košarkaš se srušio na utakmici i nakon dva dana preminuo u bolnici

Velika tragedija u Rijeci. Toni Vidović, 16-godišnji košarkaš Fiumen Sancti Vitija, preminuo je danas u jutarnjim satima nakon što mu je prije dva dana pozlilo na utakmici koja se igrala u četvrtak navečer. Mladi Riječanin se srušio dok je sjedio na klupi tijekom susreta Županijske juniorske lige iz…

Главная страница » Velika tragedija u Rijeci: mladi košarkaš se srušio na utakmici i nakon dva dana preminuo u bolnici

Velika tragedija u Rijeci. Toni Vidović, 16-godišnji košarkaš Fiumen Sancti Vitija, preminuo je danas u jutarnjim satima nakon što mu je prije dva dana pozlilo na utakmici koja se igrala u četvrtak navečer.

Mladi Riječanin se srušio dok je sjedio na klupi tijekom susreta Županijske juniorske lige između njegovog FSV-a i Zameta u dvorani OŠ Srdoči. Odmah mu je pružena pomoć i pokušana je reanimacija, a nakon toga je u komi prevezen u KBC Rijeka – pišu Sportske novosti.

Nakon dva dana brobe ipak je izgubio bitku za svoj život. Uzrok smrti za sada nije poznat, a više će se znati nakon obdukcije. Njegov klub i Košarkaški savez grada Rijeke su se oprostili od Vidovića.

“Izražavamo najiskreniju sućut cijeloj obitelji Vidović i prijateljima kluba. Naše misli su s vama. Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i s nama si u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja… Čuvali te anđeli”, objavili su iz FSV-a.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.