Veliki vaterpolski okršaj u Poljudu: Jadran i Jug AO otvaraju finale prvenstva

Kreće finalna serija Prvenstva Hrvatske u vaterpolu, a kao i prošle godine očekuje nas dvoboj između Jadrana i Juga. Vjerujemo kako se nitko neće naljutiti ako kažemo da bi sve osim ovakve završnice bilo potpuno iznenađenje. Igrat će se najmanje tri, a najviše pet utakmica, jer prvak će postati ona…

Главная страница » Veliki vaterpolski okršaj u Poljudu: Jadran i Jug AO otvaraju finale prvenstva

Kreće finalna serija Prvenstva Hrvatske u vaterpolu, a kao i prošle godine očekuje nas dvoboj između Jadrana i Juga. Vjerujemo kako se nitko neće naljutiti ako kažemo da bi sve osim ovakve završnice bilo potpuno iznenađenje.

Igrat će se najmanje tri, a najviše pet utakmica, jer prvak će postati ona momčad koja upiše tri pobjede. Jadranaši startaju s “jedinice”, pa se tako večerašnji susret igra na Poljudu s početkom u 20 sati i prijenosom na drugom programu HRT- a. “Gospari” su ove sezone podigli već tri trofeja, prvo u Superkupu, zatim u Kupu i zadnji u Regionalnoj ligi i to svaki put u finalu protiv splitske momčadi.

Međutim, bez obzira na to, teško je procijeniti tko će se okititi titulom najboljeg kluba u državi europskih prvaka. Ono što je sigurno da dobrog vaterpola neće nedostajati, a nadamo se ni publike na tribinama.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.