VIDEO Brutalno natjecanje u šamaranju. Djevojka pala nakon udarca, nije mogla ustati

NATJECANJE organizira šef UFC-a Dana White.

Главная страница » VIDEO Brutalno natjecanje u šamaranju. Djevojka pala nakon udarca, nije mogla ustati

POČETKOM ove godine u SAD-u je održana prva priredba borilačke promocije Power Slap League, nove promocije koja organizira borbe u šamaranju, a koju vodi Dana White, šef UFC-a. Odavno ovakve promocije postoje na istoku Europe, a sada je jednu veliku dobio i SAD.

Na društvenim mrežama se tijekom posljednjih dana pojavio niz snimki okršaja, a najnovija koja je postala viralna odnosi se na meč između Kourtney Olson i Sheene Bathory u lakoj kategoriji. Olson je oborena s nogu nakon što je dobila snažan udarac, nije mogla ustati bez pomoći liječnika.

Natjecanje je na udaru kritika

Ideja ovog natjecanja je u SAD-u dočekana kao vrlo kontroverzna, a kritike na račun Whitea i organizacije najviše se temelje na primjeru iz Poljske. Tamo je 2021. godine od posljedica zadobivenih na Punch Down natjecanju, tamošnjoj verziji Power Slap Leaguea, s 46 godina preminuo Artur Walczak, bivši natjecatelj u World Strongest Man natjecanju.

Niz kritika stigao je i sada, najviše preko Twittera na kojem su korisnici zgroženi ovim videom, ali Dana White ne izgleda kao da ga je briga za negativne komentare. Na Twitteru lajka i dijeli samo one objave koje hvale njegovu organizaciju, a kritike zasad ni ne komentira. Podijelio je objavu Trumpovog sina koji je oduševljen ovakvim natjecanjem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.