VIDEO Capan zapjevao na fešti: Ima jedno obećanje da će Hajduk prvak biti

FEŠTA Hajdukovih juniora.

Главная страница » VIDEO Capan zapjevao na fešti: Ima jedno obećanje da će Hajduk prvak biti

HAJDUKOVI juniori ostvarili su povijesni uspjeh i plasirali se u polufinale Lige prvaka mladih boljim izvođenjem jedanaesteraca od Borussije Dortmund. Nakon što je u 90 minuta bilo 1:1, u ludom raspucavanju Hajduk je čak devet puta bio precizan, a Dortmund jednom manje. U polufinalu će u Nyonu igrati protiv Milana.

Slavlje nakon dočeka

Nakon što su Hajdukovi juniori sjajno dočekani na Poljudu, otišli su u noćni klub Antique Bar & Sushi, gdje su proslavili veliki uspjeh. Pojavile su se i neke snimke, a na binu se popeo kapetan Marko Capan, koji je poveo pjesmu: “Pozdrav za sve vas skupa… Ima jedna duga cesta koja vodi sve do raja. To je cesta, cesta mira, cesta mira i ljubavi. Ima jedno obećanje da će Hajduk prvak biti. To je obećanje vjere, ufanja i ljubavi.”

Capan propušta Milan

Capan neće moći igrati protiv Milana zbog bizarnog UEFA-inog pravila jer je kao kapetan dobio žuti karton kod prigovaranja više igrača Hajduka nakon što je Borussia imala penal. To mu je bio akumulirani treći žuti karton. Trener Marijan Budimir imat će zato na raspolaganju Luku Vuškovića, koji je odradio suspenziju od dvije utakmice nakon crvenog kartona protiv Šahtara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.