VIDEO ESPN podsjetio na Modrićevu golčinu s treninga. Zidane mu je asistirao

POGLEDAJTE snimku.

Главная страница » VIDEO ESPN podsjetio na Modrićevu golčinu s treninga. Zidane mu je asistirao

ESPN je na Twitteru objavio staru snimku s treninga Real Madrida na kojoj je tadašnji trener Zinedine Zidane ubacio loptu na natrčalog Luku Modrića, a desetka madridskog kluba ju je fantastično spremila u gol pokraj nemoćnog golmana. “Nikada nemojte zaboraviti kako je Zinedine Zidane asistirao Luki Modriću za ovu golčinu na treningu Real Madrida”, piše u objavi.

Zidane je od siječnja 2016. do kraja svibnja 2018. bio trener Reala, a zatim od ožujka 2019. do kraja lipnja 2021. godine. S madridskim klubom osvojio je tri Lige prvaka zaredom, odnosno od 2016. do 2018. godine. Uzeo je i dva španjolska prvenstva, dva španjolska kupa, dva UEFA-ina Superkupa i dva FIFA-ina svjetska klupska prvenstva. Proglašen je najboljim svjetskim trenerom u sezonama 2016./2017. i 2017./2018.

Modrić, koji sada ima 37 godina i koji je u Real došao 2012. godine, bio je jedan od najvažnijih igrača madridskih sastava koji su osvajali sve te trofeje, što ga je dovelo i do Zlatne lopte 2018. kao priznanja za najboljeg igrača na svijetu. Kapetanu hrvatske reprezentacije na kraju aktualne sezone istječe ugovor s Realom te nije sigurno hoće li dobiti novi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.