VIDEO Evra je komentirao United. Onda je pojeo travu Old Trafforda

DERBI Premiershipa koji su igrali Manchester United i Tottenham (2:0) s Old Trafforda su za CBS Sport komentirali Thierry Henry, Roberto Martinez i posebni gost Patrice Evra.

Главная страница » VIDEO Evra je komentirao United. Onda je pojeo travu Old Trafforda

DERBI Premiershipa koji su igrali Manchester United i Tottenham (2:0) s Old Trafforda su za CBS Sport komentirali Thierry Henry, Roberto Martinez i posebni gost Patrice Evra. Francuz je Unitedova legenda. Tijekom osam godina (2006.-2014.) odigrao je 379 utakmica za klub, vodio ga kao kapetan te osvojio 14 trofeja.

Uzimajući u obzir navedeno, kao i da je Evra poznat kao ekshibicionist, od njega se i nije očekivalo da konvencionalno komentira derbi na kultnom stadionu, ali je ipak izveo ono što mnogi misle da je previše čak i za njega. “Ovo mjesto mi je posebno, zovem ga domom. Malo je vjetrovito, ali ne brinite, tražit ću od nekoga da upali klimu”, rekao je nasmijani Evra, a onda se sagnuo, otkinuo komad travnjaka te ga stavio u usta i žvakao.

Martinez ga je gledao u čudu, a Henry se previjao od smijeha. “Kad god dođem ovdje, okusim travu. Ima okus po luku, ali je uvijek ista. Ovo je moj dom…”, govorio je Evra žvačući travu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.