VIDEO Jedan od najpopularnijih UFC-ovih boraca ostao bez rekorda i završio karijeru

JEDAN od najpopularnijih i najdugovječnijih UFC-ovih boraca nakon novog poraza objavio je kraj karijere.

Главная страница » VIDEO Jedan od najpopularnijih UFC-ovih boraca ostao bez rekorda i završio karijeru

POBJEDA bi Donaldu Cerroneu donijela UFC rekord. U drugoj rundi pogodio je protivnika nogom u vrat, ali samo nekoliko sekundi kasnije morao je tapkati. Nakon istovremenog obostranog udarca nogom Kauboj je izgubio ravnotežu, Jim Miller se bolje snašao i giljotinom ga natjerao na predaju. Rekord je tako pripao Milleru, a Cerrone je objavio kraj karijere.

Oba su borca u meč na priredbi UFC 276 u Las Vegasu ušla s 23 pobjede u UFC-u, koliko ih je ostvario i Andrei Arlovski. Miller je sada samostalni rekorder s 24, dok je Kauboj otišao u mirovinu na diobi drugog mjesta. Miller se sada i izjednačio s Cerroneom na drugom mjestu po broju pobjeda prekidom (16), iza Charlesa Oliveira (19). 

Dugo je trajao, ali nije pobijedio od 2019.

Cerrone odlazi na diobi trećeg mjesta po broju borbi u UFC-u (38) i šestog po broju nokauta (10). Karijeru je proveo u lakoj i velter kategoriji i bio jedan od najpopularnijih UFC boraca, ali nikada nije bio prvak. Posljednju pobjedu ostvario je 2019., a sada je s 39 godina odlučio da mu je dosta.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KRAJ BORBE I CERRONEOVE KARIJERE

Dok se Joe Rogan pripremao za intervju s pobjednikom, Miller je uočio kako Cerrone skida rukavice, što označava kraj karijere, pa mu je prepustio da se prvi obrati javnosti. “Ne volim ovo više raditi, ne volim rano ustajati zbog priprema… Imao sam najteži kamp u dugo vremena. Nema tu više ljubavi. Bit ću filmska zvijezda”, rekao je Cerrone uz ovacije krcate T-Mobile Arene.

Kauboj je MMA karijeru okončao s omjerom 36-17-2, a Miller sada ima 35-16, uz čak 19 pobjeda prisiljavanjem protivnika na predaju, kao što je učinio sinoć u Las Vegasu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.