VIDEO Kaos na UFC-u. Borci se pomlatili u backstageu, White prekinuo konferenciju

BORCI su se potukli dok je trajala press konferencija.

Главная страница » VIDEO Kaos na UFC-u. Borci se pomlatili u backstageu, White prekinuo konferenciju

DANA WHITE prekinuo je press konferenciju uoči UFC-a 279 u Las Vegasu nakon što je usred konferencije došlo do masovne tučnjave boraca u backstageu. Predsjednik UFC-a izašao je pred novinare i rekao da je sigurnost svih prisutnih ugrožena, da je najbolje da se presica prekine te se ispričao.

Prema riječima šefa UFC-a, do kaosa je došlo nakon što su se u backstageu susreli Kevin Holland i Kamzat Čimajev sa svojim ekipama. Obojica trebaju nastupiti na UFC-u 279, ali ne međusobno, no navodno su već duže vrijeme u sukobu. Oni su se prvo porječkali, a onda je došlo do naguravanja i manje tučnjave koja se nakon nekog vremena smirila.

U tom trenutku u dvoranu je ušao Nate Diaz sa svojom velikom ekipom koja je također imala nešto za reći pa su počele letjeti boce i uvrede, ali dotad je već došlo dovoljno pripadnika osiguranja pa je spriječen incident većih razmjera.

Dana White šokiran

“Potpuno ludilo, ne znam uopće kako da to opišem. Ovaj posao radim 22 godine i nikad nisam doživio nešto slično. Kaos, stvarno ne znam što da kažem. Uspjeli smo to zaustaviti, ali nismo odradili dobar posao da bismo to srpiječili. Ne znam”, rekao je Dana White novinarima nakon incidenta i dodao:

“Nate Diaz je došao s ekipom od 57 ljudi. Čimajev je došao s 30 ljudi, a tamo je bilo još ljudi. Bio je kaos. Ne morate biti znanstvenik da biste shvatili kako je ta press konferencija mogla završiti. Na borbi ćemo imati strašno puno osiguranja. Ovo se više nikad neće ponoviti.”

Na press konferenciji trebali su biti Nate Diaz, Kamzat Čimajev, Toni Ferguson, Li Jingliang, Kevin Holland i Daniel Rodriguez. Borci su na presicu trebali dolaziti u parovima, ali dok su Holland i Rodriguez bili pred novinarima, došlo je do incidenta i onda je White sve prekinuo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.