VIDEO Kontroverzni UFC borac skinuo gaće na vaganju i hejterima pokazao stražnjicu

PADDY PIMBLETT neprestano privlači pažnju svojim ponašanjem izvan kaveza.

Главная страница » VIDEO Kontroverzni UFC borac skinuo gaće na vaganju i hejterima pokazao stražnjicu

ENGLESKI MMA borac Paddy Pimblett (27) u subotu će se boriti na UFC-ovom Fight Nightu u Londonu protiv Jordana Leavitta. Pimblett često privlači pozornost svojim ponašanjem izvan kaveza, a tako je bilo i na vaganju uoči njegovog trećeg meča u najprestižnijoj MMA organizaciji svijeta.

Pimblett je poznat po tome što skida velik broj kilograma prije svake borbe, pa je tako i uoči ove skinuo čak 25 kilograma. Zadnji put se borio u ožujku i pobijedio Rodriga Vargasa u lakoj kategoriji, a u međuvremenu je došao i do 95 kilograma. Ipak, vaga je dan prije subotnje borbe pokazala da Pimblett ima 70 kilograma i da se tako može boriti u kategoriji u kojoj se i inače bori, u kojoj je pobijedio u obje svoje borbe u UFC-u.

Kada se i službeno uvjerio da je prošao vaganje, Pimblett se okrenuo leđima prema kamerama i na tren skinuo gaće te poručio: “Svi koji su govorili da sam debeo, da neću proći vagu ili da ću se povući iz borbe, mogu me poljubiti u dupe!” Sve to podijelio je na Instagramu, još se malo obračunao s kritičarima, ali i zahvalio svom timu što ga je pripremio za meč.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.