VIDEO MMA borac je lovac na pedofile. Kažnjava ih i nakon toga predaje policiji

DUSTIN LAMPROS ima vrlo neobičan hobi.

Главная страница » VIDEO MMA borac je lovac na pedofile. Kažnjava ih i nakon toga predaje policiji

PROFESIONALNI MMA borac Dustin Lampros se, osim slobodnom borbom, bavi i razotkrivanjem i kažnjavanjem pedofila. Lampros na zasad nepoznat način nalazi pedofile, vjerojatno tako da se na internetu predstavlja kao maloljetna djevojčica, a onda ih na licu mjesta kažnjava i predaje policiji.

MMA Island je tako na Twitteru objavio jedan video u kojem se može vidjeti kako izgleda jedan od takvih slučajeva. Pretpostavlja se da je Lampros na jednoj od aplikacija za druženje napravio profil i predstavio se kao 13-godišnjakinja s ciljem da namami i uhvati odrasle muškarce koji zavode djevojčice.

Uvijek ih preda policiji

U tom je uspio u više navrata pa se na videu može čuti kako govori jednom od njih: “Kažeš da ti je žao, a došao si s marihuanom, kondomima i dekicom na sastanak s 13-godišnjakinjom u parku.” Nakon toga je istog prijestupnika natjerao da radi sklekove i čučnjeve, ali i na to da za vrijeme toga izgovara obećanje: “Ja sam seksualni predator i nikad više neću razgovarati s 13-godišnjim djevojčicama”.

Jednom od prijestupnika kojeg je uhvatio je očitao bukvicu na sljedeći način: “Ti si 31-godišnji muškarac koji se vozio 45 minuta kako bi se našao s 13-godišnjakinjom. Jesi li normalan? Što da se 13-godišnjakinja stvarno pojavila? To su dva kaznena djela”, vikao je Lampros pa i njega predao policiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.