VIDEO Ovako treniraju Marseilleovi igrači pod Tudorom

NIKOGA neće štedjeti.

Главная страница » VIDEO Ovako treniraju Marseilleovi igrači pod Tudorom

IGOR TUDOR započeo je s Marseilleom pripreme za novu sezonu. U Marseilleu vjeruju kako su našli mladog i modernog trenera koji će moći nastaviti Sampaolijevim koracima, odnosno da će Olympique Marseille u novoj sezoni igrati intenzivan i napadački nogomet kakav je Tudor forsirao prošle sezone u Veroni.

“S Tudorom morate naviknuti na veliku količinu rada”

Tudor je poznat kao trener čiji su treninzi vrlo zahtjevni i intenzivni. Johan Crochet, RMC-ov stručnjak za talijanski nogomet, pomno je pratio Tudorov rad u Veroni. Ovako je opisao njegove treninge: “Njegov nogomet je fizički i agresivan. Kod njega presing počinje u protivničkom šesnaestercu. Igračima se sviđa ogroman intenzitet rada na treningu. Neki kažu da se cijede od znoja nakon svakog treninga. S njim morate naviknuti na jako veliku količinu trke i rada.”

Žestok trening

Marseille je pak danas objavio video s Tudorovog treninga. Odmah se krenulo žestoko, a portal coeurmarseillais.fr piše: “Pod jakim suncem Marseille je počeo svoje pripreme pod vodstvom Igora Tudora i njegovog osoblja. Na programu su bile kondicijska i fizička priprema. Za one koji malo bolje poznaju Tudora, intenzitet rada je bio tu.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.