VIDEO Šef nokautiranog navijača: Čudno je jer on uopće ne navija za Chelsea

UOČI utakmice Chelsea – West Ham izbio je incident u kojem je navijač provocirao skupinu, a zatim dobio udarac u glavu.

Главная страница » VIDEO Šef nokautiranog navijača: Čudno je jer on uopće ne navija za Chelsea

UOČI utakmice West Hama i Chelseaja (1:1) u 23. kolu Premier lige ispred londonskog stadiona izbio je incident u kojem je stariji navijač nokautirao mlađeg. Iako se isprva mislilo kako je mladić navijač Chelseaja, koji je provocirao suparničke fanove, njegov šef je za Daily Mail otkrio da zapravo navija za niželigaški klub Wimbledon.

Ime nokautiranog navijača je Bill Tarbuck, a radi kao električar. “Razgovarao sam s Billom. Malo su ga zafrkavali, ali nitko ne opravdava to što se dogodilo. Svi misle kako je zaslužio što mu se dogodilo jer se tako blesavo ponašao. U četiri-pet godina, koliko radi s nama, nikada nije pokazao znakove takvog ponašanja.

Polažem velike nade u njega u budućnosti. Vjerujem da će biti u središtu naših planova. Nikad nema slobodnog vremena i uvijek dolazi na vrijeme. Čudno je sve to jer je on navijač Wimbledona. Jako mu je žao zbog toga što je napravio”, rekao je Tarbuckov šef Gregg Barnes.

“Rekao sam mu da mora pognuti glavu. Poslan je kući na tjedan dana, a idući će biti na lakšim poslovima. Nadam se da će nešto naučiti i da će mu ovo biti životna lekcija”, dodaje Barnes. Engleski medij navodi kako je Tarbuck 2021. godine proglašen najboljim pripravnikom godine u tvrtki Elite Electrical Contracting.

Zvijezda Chelseaja komentirala incident

Podsjetimo, mladi navijač prišao je suparničkim fanovima te urlao u lice jednoga od njih i pritom vikao: “Ti imaš 50 godina.” Na snimkama objavljenim na Twitteru vidljivo je kako se drugom to nije svidjelo.

Prišao mu je i udario ga šakom u glavu, nakon čega je navijač West Hama pao na tlo i ostao bez svijesti, dok je snimatelj vikao i smijao se. Kasnije je objavljena snimka tog istog navijača kojeg su prijatelji vozili u invalidskim kolicima. Imao je krvavu usnu.

Daily Mail je objavio kako je stariji navijač, koji je nokautirao mlađeg, ubrzo uhićen. Događaj je na društvenim mrežama komentirao bočni igrač Chelseaja Reece James, koji se vratio u sastav trenera Grahama Pottera nakon ozljede.

“Vidio sam vijest da je jedan navijač udaren i nokautiran prije utakmice. Potpuno razumijem rivalstvo između dvije momčadi, ali nasilje nije rješenje. Nadam se da je dobro. Cijenimo navijače koji putuju na utakmice. Držite se nas i ostanite sigurni”, napisao je James.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.