VIDEO Slavlje Argentine preraslo je u skandal. Messi bi mogao imati problema

ARGENTINA je svladala Panamu, a u slavlju nakon utakmice snimljene su scene koje bi Messiju mogle donijeti nove probleme.

Главная страница » VIDEO Slavlje Argentine preraslo je u skandal. Messi bi mogao imati problema

ARGENTINA je u prijateljskom susretu u Buenos Airesu pobijedila Panamu 2:0, u susretu koji je obilježio Lionel Messi postizanjem svog 800. gola u karijeri. Svjetski prvaci su u slavljeničkom raspoloženju tek u završnici susreta slomili Panamu uz golove koje su postigli Thiago Almada u 78. minuti i Lionel Messi u 89. minuti, sjajno pogodivši u rašlje iz slobodnog udarca.

Interes za prvi nastup argentinske reprezentacije nakon što je u Kataru osvojila svjetski naslov bio je ogroman. Na stadionu Monumental natiskale su se 84.000 ljudi, koji su uspjeli doći do ulaznice među više od 1.5 milijuna onih koji su pokušali. Ipak, u proslavi nakon susreta došlo je do scena koje neki opisuju skandaloznima i najavljuju moguće probleme za Messija.

Uzvici koji će nekima zasmetati

U slavljeničkom zanosu na stadionu snimljen je i trenutak u kojem publika pjeva navijačku pjesmu, a igrači joj se priključuju plesom i vikanjem. Dio onog što viču svodi se na traženje minute šutnje za Brazil i Francusku “koji su mrtvi”.

Messi već ima problema u Parizu, gdje mu navijači zvižde, a ove scene mogle bi dodatno pojačati netrpeljivost koju pojedinci osjećaju prema njemu. Argentinski genijalac je pod ugovorom s PSG-om do kraja sezone i ne zna se hoće li ga produljiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.