VIDEO Sudac Hrgovićeva meča naživcirao Joshuu: Što? Kome ti to govoriš? Začepi

ANTHONY JOSHUA krenuo je prema sucu, ali pratnja ga je spriječila da ga napadne.

Главная страница » VIDEO Sudac Hrgovićeva meča naživcirao Joshuu: Što? Kome ti to govoriš? Začepi

ANTHONY JOSHUA nakon subotnjeg poraza u Džedi od Oleksandra Usika bio je vrlo nervozan i bizarno se ponašao u ringu te držao dugački monolog u ringu prije nego što je mikrofon konačno prepustio novom i starom svjetskom prvaku.

U raznim trenucima nakon borbe razni su ga namjernici pokušavali smiriti, ali jedan od njih samo ga je naživcirao i isprovocirao burnu reakciju, pa čak i pokušaj fizičkog sukoba. Malik Waleed, sudac koji je u ringu prethodno vodio okršaj Filipa Hrgovića i Zhileija Zhanga, dobacio je Joshui koji je odlazio prema svlačionicu: “Ostani profesionalan”.

Morali su ga zadržavati

Joshua se u istog trenutka okrenuo prema njemu i počeo se gurati kroz gužvu prema njemu: “Što? Ma kome ti to govoriš? Začepi usta!” vikao mu je Joshua dok su ga ljudi iz pratnje zadržavali i ponovno usmjerili prema svlačionici.

Joshua se dan kasnije na društvenim mrežama ispričao zbog svog ponašanja, rekao da je cijelu večer bio na mračnom mjestu te da je te večeri vodio dvoje borbe – s Usikom i samim sobom – i obje izgubio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.