VIDEO Unuk Muhammada Alija strašnom serijom nokautirao protivnika u debiju u PFL-u

PRIJE borilačke karijere bio je srednjoškolska zvijezda u footballu.

Главная страница » VIDEO Unuk Muhammada Alija strašnom serijom nokautirao protivnika u debiju u PFL-u

U JEDNOJ od predborbi na sinoćnjoj priredbi PFL-a u New Yorku, na kojoj je Ante Delija nokautom u prvoj rundi protiv Brazilca Matheusa Scheffela osvojio naslov teškaškog prvaka i milijun dolara, u toj je borilačkoj organizaciji debitirao Biaggio Ali Walsh, 24-godišnji unuk boksačke legende Muhammada Alija.

Ali Walsh nastupio je u amaterskoj konkurenciji i za samo 45 sekundi nokautirao Toma Graessera. To mu je druga uzastopna pobjeda prekidom, nakon što je karijeru započeo porazom odlukom sudaca u lipnju. Sinoć je protivnika deklasirao serijom udaraca i završio desnim direktom.

Iako se tek nedavno počeo baviti MMA-om, Ali Walsh je bio srednjoškolska zvijezda u footballu, koji je igrao i na sveučilištima California i UNLV. Uoči borbe u razgovoru za TMZ priznao je da je pritisak zbog imena sada veći nego prije.

Vjeruje da ima djedovu brzinu, ali da bi njegov stil bio poguban u MMA-u

“Imao sam pritisak i u footballu, koji je potpuno drukčiji sport. I MMA je potpuno drukčiji od boksa, ali je također borilački sport pa će tu biti malo više pritiska. Ja sam kao svaki drugi borac koji pokušava stvoriti svoje ime i ostavštinu, samo što je moj djed jako poznat. Ali na kraju je važno samo kakva ti je izvedba u kavezu”, rekao je Biaggio Ali Walsh.

Kad su ga upitali za usporedbe s djedom, rekao je da njegov stil ne bi prošao u MMA-u: “Puno se oslanjao na prednju nogu dok je bacao udarce, u MMA-u bi me stalno udarali po toj nozi. Pokušao sam tako, dobio po nozi i srušili su me. Ali mislim da imam njegovu brzinu, da je nju prenio na mene.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.