VIDEO Žestoku tučnjavu Ivana Jurića i direktora Torina jedva spriječio član kluba

SRAMOTNE scene.

Главная страница » VIDEO Žestoku tučnjavu Ivana Jurića i direktora Torina jedva spriječio član kluba

NA PORTALU Football Italia pojavila se nevjerojatna snimka žestoke svađe trenera Torina Ivana Jurića i sportskog direktora Davidea Vagnatija, u kojoj je jedan član stručnog stožera jedva spriječio ozbiljan fizički sukob. Football Italia piše kako je do sukoba došlo tijekom Vagnatijevog posjeta momčadi Torina, koja se priprema u Austriji, a povod je bila ljutnja Jurića zbog toga što mu klub nije doveo igrače koje je želio.

Na videu se jasno vidi kako je Vagnati vikao na Jurića i pokušavao ga fizički napasti, a jedva ga je odvukao jedan član stručnog stožera za kojeg se vjeruje da je Marco Pellegri, otac igrača Torina Pietra. 

Vagnati je urlao na Jurića: “Ne diži glas na mene, nemaš poštovanja. Branim te od svih. Ja slažem ekipu.”

Jurić se pokušao maknuti i rekao je Vagnatiju da se ”jebe” i da on slaže “sranje, a ne momčad”, na što je ovaj još žešće navalio prema hrvatskom treneru vičući: ”Jedino te ja branim.”

Napustio Veronu koju je spasio i došao je spasiti Torino

Jurić je u svibnju prošle godine napustio Hellas Veronu s kojom je napravio odlične rezultate i preuzeo je momčad Torina, koja se jedva spasila prethodne sezone (bili su 17.) S Veronom, za koju su svi talijanski stručnjaci predviđali da nema šanse ostati u ligi, Jurić je bio deveti, a s Torinom prošle sezone deseti u prvenstvu Italije. Prije toga u tri je odvojena mandata vodio Genou, ranije i Crotone i niželigaša Mantovu.

Nedavno ga je ugledni nogometni časopis FourFourTwo uvrstio na 45. mjesto ljestvice najboljih svjetskih trenera.

“Jurić gradi katedralu na živom pijesku u Hellas Veroni. Učenik Atalantina Gian Piera Gasperinija imao je 13 igrača na posudbi, dok ostali nisu vezani uz dres u ovoj autobusnoj stanici od kluba. Prošle smo sezone vidjeli napredak Amira Rrahmanija i Marasha Kumbule, a završili su na devetom mjestu nakon što su u ligu stigli preko doigravanja. Jurić je odradio odličan posao i zaslužio svaku pohvalu”, napisali su.

Uprava je izdala Jurića

La Repubblica je prije tri tjedna pisala kako je Jurić odradio odličan posao te je podsjetila na njegovu izjavu: “Mislim da će nam trebati deset novih igrača.”

La Repubblica je napisala da “od tog trenutka Torino proživljava scenarij koji nisu zamišljali ni najveći pesimisti i kritičari klupskog vodstva”. Ugovori su istekli Belottiju i Ansaldiju, Brekalu je završila posudba, kao i Pjaci, Pobegi, Faresu i Praetu.

Odlazi Mandragora, za Bremera se bore velikani, dok golman Milinković-Savić te igrači Verdi, Zaza i Izzo “imaju pripremljene kofere”. Jurić će, prema tome, iduće sezone imati znatno drugačiju momčad. “Jurić tiho čeka, no mora upaliti turbo jer počinju pripreme”, zaključila je La Repubblica. Upravo zbog tog razloga je došlo do incidenta hrvatskog trenera i direktora Torina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.