Vitoria Guimaraes će imati podršku s tribina Poljuda: u gradu pod Marjanom očekuje se dolazak dvjestotinjak ‘White angelsa‘

I Vitoria Guimaraes imat će podršku na Poljudu, dvjestotinjak navijača portugalskog kluba, tzv. „White Angelsa” očekuje se u gradu pod Marjanom. Nema nikakve dvojbe kako će u četvrtak navečer (21 sat, prijenos MAXSport 1) pun Poljud pokušati pogurati Hajduk prema play off rundi Konferencijske lige….

Главная страница » Vitoria Guimaraes će imati podršku s tribina Poljuda: u gradu pod Marjanom očekuje se dolazak dvjestotinjak ‘White angelsa‘

I Vitoria Guimaraes imat će podršku na Poljudu, dvjestotinjak navijača portugalskog kluba, tzv. „White Angelsa” očekuje se u gradu pod Marjanom.

Nema nikakve dvojbe kako će u četvrtak navečer (21 sat, prijenos MAXSport 1) pun Poljud pokušati pogurati Hajduk prema play off rundi Konferencijske lige. Međutim, stižu i gostujući navijači. Prema najavama iz Portugala očekuje se kako će Vitoria imati potporu par stotina svojih simpatizera.

Navijači Vitorije poznati su u Portugalu, pa i šire, po temperamentnom, strastvenom navijanju, pirotehnici, koreografijama, ali i ne baš uvijek po dobrom što smo vidjeli i po snimkama nedavne tučnjave s policajcima na tribini stadiona Dom Alfonso Henriques u prvom susretu 2. kola kvalifikacija KL protiv Puškaš Akademije.

Njihovi ultrasi nose naziv „White Angelsi”, identičan kao i navijačka skupina bivšeg prvaka Hrvatske Zagreba. Tako se zovu, točnije White Angels 99, ali nisu baš anđeli. Očekuje se kako će i u uzvratu idućeg tjedna, baš kao i na Poljudu ovog, biti pun stadion, tridesetak tisuća navijača koliki je okvirni kapacitet stadiona Vitorije.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.