Vlasnik Evertona Farhad Moshiri ističe da klub nije na prodaju: ‘Pragmatično je istražiti potencijalne investitore‘

Vlasnik Evertona Farhad Moshiri ističe da klub nije na prodaju usprkos nedavnim razgovorima o preuzimanju, objavili su britanski mediji. Moshiri je nedavno okončao pregovore sa američkim konzorcijem predvođenim Peterom Kenyonom koji su se nadali preuzimanju kluba. No, u pismu navijačima demantirao j…

Главная страница » Vlasnik Evertona Farhad Moshiri ističe da klub nije na prodaju: ‘Pragmatično je istražiti potencijalne investitore‘

Vlasnik Evertona Farhad Moshiri ističe da klub nije na prodaju usprkos nedavnim razgovorima o preuzimanju, objavili su britanski mediji.

Moshiri je nedavno okončao pregovore sa američkim konzorcijem predvođenim Peterom Kenyonom koji su se nadali preuzimanju kluba. No, u pismu navijačima demantirao je tvrdnje da je želio prodati klub.

– Bilo je puno priče o investicijama u naš klub, čak i preuzimanjima. Želim razjasniti da Everton nije na prodaju, ali je pragmatično istražiti potencijalne investitore – napisao je Moshiri. 

Od 2016. kada je kupio prve dionice Moshiri je uložio u Everton više od 600 milijuna funti. S druge strane u posljednje tri sezone klub je ostvario gubitak od 372 milijuna funti, a protekle sezone jedva je osigurao opstanak u Premier ligi. 

Moshiri je istaknuo da naporno rade u prijelaznom roku kako bi doveli adekvatna pojačanja, te je zamolio navijače da ih ocjenjuju nakon što završi prijelazni rok.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.