Vlasnik Hiberniana Ron Gordon preminuo je nakon što se više od godinu dana borio s teškom bolešću

Vlasnik Hiberniana Ron Gordon preminuo je u dobi od 68 godina nakon što se više od godinu dana borio s teškom bolešću, objavio je škotski nogometni prvoligaš u čijim redovima igra i hrvatski nogometaš Marijan Čabraja. – Svi u klubu su duboko ožalošćeni zbog ove vijesti. Naše misli su s Ronovom ženom…

Главная страница » Vlasnik Hiberniana Ron Gordon preminuo je nakon što se više od godinu dana borio s teškom bolešću

Vlasnik Hiberniana Ron Gordon preminuo je u dobi od 68 godina nakon što se više od godinu dana borio s teškom bolešću, objavio je škotski nogometni prvoligaš u čijim redovima igra i hrvatski nogometaš Marijan Čabraja.

– Svi u klubu su duboko ožalošćeni zbog ove vijesti. Naše misli su s Ronovom ženom Kit, njegovim sinovima Ianom i Colinom i ostatkom obitelji. Ron je bio naš predsjednik i vlasnik, ali je prije svega bio je odan obiteljski čovjek – kazao je izvršni direktor kluba Ben Kensell.

– Ron je imao strast za nogometom i kroz Hibernian njegov san, predanost i ljubav došli su do izražaja – dodao je.

Hibsi su osnovani 1875. godine, a Gordon je klub kupio u ljeto 2019. Gordon je rođen i odrastao je u Peruu, a sa 15 godina je emigrirao u SAD.

Hibernian se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu škotskog prvenstva sa 37 bodova, pet manje od Heartsa na trećoj poziciji. Na prva dva mjesta su Celtic (73) i Rangers (64).

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.