Walid Regragui: Kako bismo osvojili naslov svjetskog prvaka ipak moramo još raditi, ali nismo daleko

Izjave nakon utakmice Francuska – Maroko (2-0): Francuski izbornik Didier Deschamps: “Ponosan sam. Ovo je bio važan dvoboj, ali bit će još jedan, posljednji. Ovdje smo mjesec dana, dosada su bili ispunjeni srećom, a moji igrači su kao skupina nagrađeni ovim rezultatom”. Strijelac prvog gola za Franc…

Главная страница » Walid Regragui: Kako bismo osvojili naslov svjetskog prvaka ipak moramo još raditi, ali nismo daleko

Izjave nakon utakmice Francuska – Maroko (2-0):

Francuski izbornik Didier Deschamps:

“Ponosan sam. Ovo je bio važan dvoboj, ali bit će još jedan, posljednji. Ovdje smo mjesec dana, dosada su bili ispunjeni srećom, a moji igrači su kao skupina nagrađeni ovim rezultatom”.

Strijelac prvog gola za Francusku Théo Hernandez:

“Nevjerojatno je igrati u dva uzastopna finala svjetskog prvenstva, napravili smo sjajan posao. Finale će biti velika utakmica, naporno ćemo raditi da pobijedimo. Nadam se da će i moj brat (Lucas, koji se teško ozlijedio u susretu 1. kola protiv Australije, op.a.) doći na finale”.

Marokanski izbornik Walid Regragui:

“Dali smo maksimum, a to je najvažnije. Izgubili smo previše važnih igrača. U drugom poluvremenu smo napali, igrali mnogo bolje. Najvažnije je da smo ostavili dobar dojam. Kako bismo osvojili naslov svjetskog prvaka ipak moramo još raditi, ali nismo daleko”.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.