Warriorsi novčano kaznili Greena zbog udaranja suigrača: ‘Vjerujemo da je ovo najbolja odluka‘

Golden State Warriors kaznili su novčano Draymonda Greena, ali ga nisu suspendirali jer je udario suigrača Jordana Poolea na treningu prošli tjedan, rekao je u utorak trener aktualnih NBA prvaka Steve Kerr. Incident se dogodio na treningu 5. listopada, a Green se sljedeći dan ispričao Pooleu i ostat…

Главная страница » Warriorsi novčano kaznili Greena zbog udaranja suigrača: ‘Vjerujemo da je ovo najbolja odluka‘

Golden State Warriors kaznili su novčano Draymonda Greena, ali ga nisu suspendirali jer je udario suigrača Jordana Poolea na treningu prošli tjedan, rekao je u utorak trener aktualnih NBA prvaka Steve Kerr.

Incident se dogodio na treningu 5. listopada, a Green se sljedeći dan ispričao Pooleu i ostatku momčadi. Video snimka okršaja je procurila i javno je prikazana u petak, što je natjeralo Greena da se javno ispriča u subotu i objavi da se povlači iz momčadi.

Kerr je u utorak, nakon predsezonske pobjede Warriorsa nad Portland Trail Blazersima u San Franciscu (131-98), rekao da će se Green vratiti u momčad u četvrtak. Očekuje se da će Green igrati na zadnjoj predsezonskoj utakmici Golden Statea protiv gostujućih Denver Nuggetsa u petak i na otvaranju sezone protiv Los Angeles Lakersa 18. listopada u San Franciscu.

“Ovo je najveća kriza koju smo imali otkad sam ja ovdje trener”, rekao je Kerr. “To je stvarno ozbiljna stvar. Nismo savršeni, ali ćemo se osloniti na iskustvo koje smo zajedno stekli u posljednjih devet godina i vjerujemo da je ovo najbolja odluka (ne suspendirati Greena) za našu momčad.”

Kerr je dodao da je opširno razgovarao o situaciji s Greenom, Pooleom, Myersom, Stephenom Curryjem i “svim našim igračima” prije nego što je odredio kaznu za Greena.

Warriorsi su prošle sezone osvojili svoje četvrto NBA prvenstvo u osam godina, pobijedivši Boston Celticse u finalu. Zeleni, 32; Curry, 34; i Klay Thompson, 32, bili su ključni članovi sva četiri naslovna tima. Poole je osvojio svoj prvi prsten prošle sezone u svojoj trećoj NBA kampanji.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.