West Ham objavio vrtoglavu cijenu za Nikolu Vlašića, kreću pregovori oko daljnje sudbine bivšeg igrača Hajduka

Nikola Vlašić je sve bliže odlasku iz West Hama. Sjajni 24-godišnji Hrvat je prošloga ljeta stigao u redove slavnog engleskog kluba koji ga je CSKA Moskvi platio oko 38 milijuna eura, ali ove je sezone upisao samo jedan gol i dvije asistencije za Čekičare koji ga sada žele prodati. Istina, nije igra…

Главная страница » West Ham objavio vrtoglavu cijenu za Nikolu Vlašića, kreću pregovori oko daljnje sudbine bivšeg igrača Hajduka

Nikola Vlašić je sve bliže odlasku iz West Hama. Sjajni 24-godišnji Hrvat je prošloga ljeta stigao u redove slavnog engleskog kluba koji ga je CSKA Moskvi platio oko 38 milijuna eura, ali ove je sezone upisao samo jedan gol i dvije asistencije za Čekičare koji ga sada žele prodati.

Istina, nije igrao na svojoj poziciji, ali Englezi smatraju da nije pokazao ono što je potrebno da bi ostao. Dugo se već šuška da bi na ljeto mogao napustiti klub, a sada je izgleda poznata i cifra za koju bi ga West Ham pustio.

Prema pisanju Calciomercata West Ham je spreman prodati Vlašića za 25 milijuna eura, što bi u prijevodu značilo da bi izgubili 13 milijuna eura na njegovom dovođenju, ali klub želi provjetriti svlačionicu, a David Moyes ga je stavio na popis za odstrel.

Talijani pišu kako bi ga u svojim redovima rado vidio Torino koji bi mogao i platiti ovu cifru, a gdje ga čeka i sunarodnjak na klupi Ivan Jurić koji je krajem prošle sezone rekao kako mu treba 10 novih igrača. Vlašić je označen kao jedan od tih 10 i uskoro bi karijeru mogao nastaviti u Italiji.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.