Xavi novinarima: Vi ste eksperti za promjenu teme. Ajmo pričati o onome što je bitno

TRENER Barcelone nije bio zadovoljan pitanjima koja je dobivao od novinara.

Главная страница » Xavi novinarima: Vi ste eksperti za promjenu teme. Ajmo pričati o onome što je bitno

XAVI HERNANDEZ održao je konferenciju za medije pred utakmicu Elchea i Barcelone u 27. kolu španjolske La Lige. Susret je na rasporedu sutra od 21 sat u Elcheu, a trener Barcelone je u jednom trenutku presice planuo na novinare jer je bio nezadovoljan smjerom u kojem idu njihova pitanja.

Novinare je najviše zanimalo koliko ima istine u pričama o povratku Lionela Messija u Barcelonu, a Xaviju se to nije svidjelo. Trener Barcelone smatra kako bi novinare ipak više trebala zanimati utakmica s Elcheom i generalno plan koji momčad ima na terenu nego ono što se događa na tržištu igrača.

“To ne ovisi o meni, nego o Leu. Osvojio je sve što se može u nogometu. Ako se želi vratiti u Barcelonu, možemo pričati. Nismo puno pričali u zadnje vrijeme, ali imamo prijateljski odnos. Ako se želi vratiti, saslušat ćemo ga, bilo bi mi drago da se vrati”, rekao je Xavi pa opleo po novinarima:

“Na korak smo do osvajanja titule, a vi pričate o transferima. Vi ste eksperti za promjenu teme. Ajmo pričati o onome što je bitno. Bitno je da sutra pobjegnemo na 15 bodova od Reala i da se u srijedu plasiramo u finale Kupa.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.