Xavi u Barceloni gradi mega-momčad: nakon dolaska Lewandowskog od Uprave je zatražio i povratak Messija

Barcelonin trener Xavi Hernandez pokušava vratiti Katalonce na sami vrh europskog nogometa. Nakon što je svlačionicu pojačao s nekoliko sjajnih igrača od kojih je najzvučniji svakako Robert Lewandowski, Xavi je od uprave kluba zatražio da mu vrati Lionela Messija. Xavi je svjestan da će ovog ljeta t…

Главная страница » Xavi u Barceloni gradi mega-momčad: nakon dolaska Lewandowskog od Uprave je zatražio i povratak Messija

Barcelonin trener Xavi Hernandez pokušava vratiti Katalonce na sami vrh europskog nogometa. Nakon što je svlačionicu pojačao s nekoliko sjajnih igrača od kojih je najzvučniji svakako Robert Lewandowski, Xavi je od uprave kluba zatražio da mu vrati Lionela Messija.

Xavi je svjestan da će ovog ljeta teško dobiti jednog od najdražih suigrača, ali nada se kako bi se Messi mogao vratiti u srpnju iduće godine kada postaje slobodan igrač, prenose Sportske novosti.

– Xavi je u odličnim odnosima s argentinskom zvijezdom i uvjeren je da mu Messijev povratak može puno pomoći i klubu donijeti financijsku i sportsku injekciju – piše Sport koji ističe kako je i Messiju i Barci cilj da Argentinac završi karijeru u klubu u kojem ju je i počeo:

– Iako će iduće godine Messi navršiti 36 godina, Xavi je uvjeren da bi njegov povratak ponovno pokrenuo klub i da Leo može ponuditi još jako puno na terenu i biti vođa nove Barcelone.

Xavi je upravi poručio kako želi Messija, a oni su se odmah bacili na posao. Problem je što i PSG ima planove s Messijem i nudi mu novi bogati ugovor. Sve će biti jasnije nakon Svjetskog prvenstva u Kataru jer je Argentinac istaknuo kako prije kraja Mundijala neće ni pregovarati o novim izazovima u karijeri.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.