Za koji klub je navijala kraljica Elizabeta

KRALJICA u svom 96 godina dugom životu nije gotovo nikad izražavala svoje mišljenje, pa se tako i čuvala tajna za koji je klub kraljica navijala.

Главная страница » Za koji klub je navijala kraljica Elizabeta

KRALJICA Elizabeta II. preminula je u četvrtak. Kraljica u svom 96 godina dugom životu nije gotovo nikad izražavala svoje mišljenje, pa se tako i čuvala tajna za koji je klub kraljica navijala. Član Laburističke stranke Jeremy Corbyn jednom je prilikom rekao je kraljica Elizabeta veliki fan Arsenala, odnosno da je ona u privatnom životu Gooner. 

Elizabeta II. je trebala 2006. godine otvoriti Arsenalov stadion Emirates, ali je zbog ozljede leđa odustala. Kasnije je u Buckinghamsku palaču primila cijelu Arsenalovu momčad. “Čini se da je kraljica veliki fan nogometa i rekla nam je da navija za Arsenal. Djelovalo je kao da je odmah znala tko sam ja i razmijenili smo nekoliko posebnih riječi”, rekao je nogometaš Cesc Fabregas o tom susretu.

No pitanje je koliko je to točno. Daily Mail, koji je nekad bio list vrlo blizak kraljevskoj obitelji, objavio je još u 60-im godinama prošlog stoljeća, da je kraljica navijačica West Hama. Ta tvrdnja nikad nije potvrđena niti opovrgnuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.