Za L‘Equipe su danas Tudor i njegov Marseille važniji od rukometnog polufinala, i u Francuskoj je postao ‘Uno di noi‘

Dočekan je hladno od stane navijača, ali im je s vremenom “izbio zviždaljku iz ruku”, prihvatili su ga i stvorio je pravu atmosferu u Marseilleu. To je otprilike sukus onoga o čemu piše francuski sportski dnevnik L‘Equipe, a preko čije se naslovnice kao glavna tema “razlio” baš naš Igor Tudor s navi…

Главная страница » Za L‘Equipe su danas Tudor i njegov Marseille važniji od rukometnog polufinala, i u Francuskoj je postao ‘Uno di noi‘

Dočekan je hladno od stane navijača, ali im je s vremenom “izbio zviždaljku iz ruku”, prihvatili su ga i stvorio je pravu atmosferu u Marseilleu.

To je otprilike sukus onoga o čemu piše francuski sportski dnevnik L‘Equipe, a preko čije se naslovnice kao glavna tema “razlio” baš naš Igor Tudor s navijačima u pozadini.

Naslov je jasan – “Comme un seul, OM”, ili u slobodnom prijevodu “Svi kao jedan – OM (Olympique de Marseille)”. 

Na Poljudu je Tudor svojedobno imao nadimak “Uno di noi”, ili “jedan od nas”, mislilo se naravno na navijače. Sada je eto nešto slično postigao i u vatrenome francuskom gradu. Nevjerojatni niz rezultata i trenutno treća pozicija na tablici otvorili su mu put do srca simpatizera Marseillea.

Zanimljivi su komentari ispod objave naslovnice L‘Equipea. Jedan je čitatelj zapravo ljut.

– Polufinale Svjetskog prvenstva zauzima manje prostora nego obična utakmica nogometnog prvenstva – kazao je jedan od čitatelja.

Referira se na današnje polufinale SP-a u rukometu, Francuska igra protiv Švedske, ali Tudor i njegov Marseille su ispali jača priča.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.