Za manje od tri mjeseca: dres nekadašnje zvijezde Real Madrida Garetha Balea najprodavaniji u MLS-u

Manje od tri mjeseca nakon prelaska u MLS, dres kapetana nogometne reprezentcije Walesa Garetha Balea iz Los Angelesa najprodavaniji je dres u ligi. Bale, peterostruki osvajač Lige prvaka s Real Madridom koji je pomogao Walesu da dođe do svog prvog Svjetskog prvenstva od 1958., potpisao je za klub i…

Главная страница » Za manje od tri mjeseca: dres nekadašnje zvijezde Real Madrida Garetha Balea najprodavaniji u MLS-u

Manje od tri mjeseca nakon prelaska u MLS, dres kapetana nogometne reprezentcije Walesa Garetha Balea iz Los Angelesa najprodavaniji je dres u ligi. 

Bale, peterostruki osvajač Lige prvaka s Real Madridom koji je pomogao Walesu da dođe do svog prvog Svjetskog prvenstva od 1958., potpisao je za klub iz Los Angelesa LAFC krajem lipnja nakon što je napustio Madrid i odigrao svoju prvu utakmicu u MLS-u 17. srpnja.

Klub LAFC, u koji je prešao i talijanski veteran i branič Juventusa Giorgio Chiellini, već se plasirao u doigravanje MLS prvenstva. Vodi u Zapadnoj konferenciji sa 60 bodova.

MLS nije naveo točne brojke o 25 najprodavanijih dresova preko stranice MLSstore.com, ali među najprodavanijim dresovima u američkom prvenstvu su onaj braniča Charlottea Christiana Fuchsa iz Austrije, napadača LAFC-a Meksikanca Carlosa Vele, napadača LA Galaxyja također Meksikanca Javiera “Chicharita” Hernandeza i napadača Atlante Josefa Martineza iz Venezuele.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.