Za SP u Kataru prodano 2,45 milijuna ulaznica: FIFA objavila koje su utakmice najzanimljivije i odakle dolaze kupci

Za Svjetsko nogometno prvenstvu u Katru do sada je prodano 2,45 milijuna ulaznica, a njih više od 500.000 kupljeno je tijekom razdoblje od 5. do 16. srpnja, objavila je u četvrtak Međunarodna nogometna federacija (FIFA). Prema Fifinom izvješću najveći broj ulaznica prodan je za sljedeće utakmice gru…

Главная страница » Za SP u Kataru prodano 2,45 milijuna ulaznica: FIFA objavila koje su utakmice najzanimljivije i odakle dolaze kupci

Za Svjetsko nogometno prvenstvu u Katru do sada je prodano 2,45 milijuna ulaznica, a njih više od 500.000 kupljeno je tijekom razdoblje od 5. do 16. srpnja, objavila je u četvrtak Međunarodna nogometna federacija (FIFA).

Prema Fifinom izvješću najveći broj ulaznica prodan je za sljedeće utakmice grupne faze: Kamerun – Brazil, Brazil – Srbija, Portugal – Urugvaj, Kostarika – Njemačka i Australija – Danska.

– Navijači koji žive u Katru, Saudijskoj Arabiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Engleskoj, Argentini, Brazilu, Walesu i Australiji najbrojniji su među kupcima ulaznica – objavila je FIFA.

Točan početak posljednje faze prodaje ulaznica putem interneta bit će obznanjen krajem rujna. Istovremeno s posljednjom fazom ‘online’ prodaje, u Dohi će početi i prodaja ulaznica na prodajnim mjestima.

Svjetsko prvenstvo će započeti dan prije nego što je to originalno planirano pa će 20. studenog nakon svečanog otvaranja, prvu utakmicu odigrati reprezentacija domaćina protiv Ekvadora.

To je prvo Svjetsko nogometno prvenstvo koje će biti održano na Bliskom istoku, a termin je pomaknut u studeni i prosinac, umjesto uobičajenih u lipnju i srpnju, da bi se izbjegle ljetne vrućine na tom području.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.