Zadar gostuje kod Cibone: ‘Cilj nam je zaigrati čvrsto od prve lopte‘

U HT Premijer ligi odmah na otvaranju sezone veliki derbi kojeg u bitno drukčijem ozračju dočekuje Zadar kao gost, odnosno Cibona u ulozi domaćina. Jer, zadarska momčad iza sebe ima po jednu pobjedu u košarkaškom Prvenstvu Hrvatske i AdmiralBet ABA ligi, dok su “vukovi” na nuli. Istina, iza Zadrana…

Главная страница » Zadar gostuje kod Cibone: ‘Cilj nam je zaigrati čvrsto od prve lopte‘

U HT Premijer  ligi  odmah na otvaranju sezone veliki derbi kojeg u bitno drukčijem ozračju dočekuje Zadar kao gost, odnosno Cibona u ulozi domaćina. 

Jer, zadarska momčad iza sebe ima po jednu pobjedu u košarkaškom Prvenstvu Hrvatske i AdmiralBet ABA ligi, dok su “vukovi” na nuli. Istina, iza Zadrana je dvomjesečno spartansko pripremno razdoblje, a Cibona je tek nedavno posložila momčad.

– Doista, slijedi susret jedne nove Cibone i jednog novog Zadra, istina, poznajem dosta igrača koji je okupio trener Josip Sesar, ali ne kao “vukove”, nego prema njihovim igrama u drugim hrvatskim klubovima. I kroz pripremu za ovu utakmicu radilo se na tome kako se na najbolji način suprotstaviti  suparniku, bez da su nam i mislima bili njihovi porazi u dvije odigrane utakmice. Naš forte kroz cijelu sezonu će biti energija, vjerujem da na tom tragu možemo pružiti najviše, tako da nam je cilj i protiv Cibone zaigrati čvrsto od prve lopte – kazao je igrač Zadra Dario Drežnjak i podcrtao…:

– Ne mislimo nimalo dozirati našu igru, naprotiv, kako sam rekao naše je nastojanje odigrati na maksimumu bez obzira što nam dva dana iza utakmice u Zagrebu slijedi dvoboj u Crnoj Gori gdje nas dočekuje Mornar Barsko zlato. Ali o njim još ne razmišljamo, nego vjerujem ukoliko odigramo dobro protiv Cibone da će na to biti najbolja priprema za Bar.

Utakmica se igra u SC “Dražen Petrović” danas s početkom u 18 sati. 

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.