Zadar nakon dva gostujuća poraza u kultnim Jazinama dočekuje Škrljevo

Iza košarkaša Zadra dvije su gostujuće utakmice, u obje su doživjeli poraze, najprije u Prvenstvu Hrvatske protiv Cibone u Zagrebu, potom u Baru u AdmiralBET ABA ligi, u ogledu s Mornarom. Ali, kako je početak sezone ništa ne treba prihvaćati s osobitom zabrinutošću nego se okrenuti danima koji slij…

Главная страница » Zadar nakon dva gostujuća poraza u kultnim Jazinama dočekuje Škrljevo

Iza košarkaša Zadra dvije su gostujuće utakmice, u obje su doživjeli poraze, najprije u Prvenstvu Hrvatske protiv Cibone u Zagrebu, potom u Baru u AdmiralBET ABA ligi, u ogledu s Mornarom.

Ali, kako je početak sezone ništa ne treba prihvaćati s osobitom zabrinutošću nego se okrenuti danima koji slijede, uz konstantno dobar rad koji je primjetan. Istina, rezultat je uvijek ocjena toga rada, međutim, nije i prava slika. Zadranima pak u trećem kolu HT Premijer lige u goste stiže DepoLink Škrljevo i tu će utakmicu zbog zauzetosti dvorane “Krešimir Ćosić”, igrati u Jazinama…. 

– Spremni smo i utakmicu dočekujemo kompletni. Sve sitne mikrotraume, odnosno, ozljede Darija Drežnjaka i Antonija Jordana saniramo u hodu. Oni će biti u sastavu za sutrašnju utakmicu, ali vidjet ću koliko će participirati. Veliki je broj utakmica i morat ćemo malo kalkulirati s minutama svakog pojedinog igrača – kazao je Danijel Jusup, trener Zadra koji je pogledao neke utakmice Škrljeva, međutim, sve dodatne informacije, kako je istaknuo dobio je od svojih pomoćnika….

Utakmica se igra u petak s početkom u 18 sati, uz izravan prijenos na HKS TV-u.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.