Zadar se pojačava, uskoro potpisuje pouzdani Bjelovarčanin Luka Božić

Luka Božić ponovno u dresu Košarkaškog kluba „Zadar”! Istina, vijest je neslužbena, međutim, dolazi iz dobro provjerenih krugova, tako da se gotovo sa stopostotnom sigurnošću može kazati kako će i ove sezone surađivati s trenerom Danijelom Jusupom. Podsjetimo , Božić ( 26.g.- 200 cm) je rođeni Bjelo…

Главная страница » Zadar se pojačava, uskoro potpisuje pouzdani Bjelovarčanin Luka Božić

Luka Božić ponovno u dresu Košarkaškog kluba „Zadar”! Istina, vijest je neslužbena, međutim, dolazi iz dobro provjerenih krugova, tako da se gotovo sa stopostotnom sigurnošću može kazati kako će i ove sezone surađivati s trenerom Danijelom Jusupom.

Podsjetimo , Božić ( 26.g.- 200 cm) je rođeni Bjelovarčanin gdje je i započeo svoju karijeru koju je nastavio u Puli 1981, potom je godinama košarkaški sazrijevao u Zagrebu, u velikoj mjeri upravo s Jusupom.

Onda ga je put odveo u Zadar gdje je ostao dvije sezone( 2017.-2019.), te se svojom igrom nametnuo pod vodstvom Aramisa Naglića, što mu je u konačnici donijelo odlazak u Budućnost iz Podgorice.

Ali, tu se nije uspio adaptirati, pa je u srpnju prošle godine potpisao za Široki, gdje ga je opet čekao rad s Jusupom koji ga odlično poznaje.

Božić je imao zanimljive brojke u Širokom, proglašen je i MVP igračem u osnovnom dijelu prvenstva Bosne i Hercegovine.

U konačnici svoju dobru igru nije uspio oplemeniti nečim opipljivim, naime, Široki je izgubio prvenstvo i Kup u ogledu s Igokeom, dok u ABA 2 ligi nije uspio koraknuti prag koji odvodi u viši razred.

Iako se činilo kako je Zadar „zatvorio svlačionicu”, neočekivanim odlaskom Dantea Baldwina , ukazao se prostor u kojeg je uskočio Božić od kojeg se očekuje uloga prvoga čovjeka u momčadi.

Nadalje, prema nekim informacijama, Zadar planira dovesti razigravača, ali i centra, međutim, Uprava kluba mora osigurati dodatna sredstva, pa je sve još uvijek na klimavim nogama.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.