Zadar Splićanima ‘oteo‘ Žganeca, doveo i Šantelja: s ostalim pridošlim igračima podosta je popunjen roster momčadi

Zadar je, čini se, sve dogovorio oko dolaska dvojice igrača na visokim pozicijama, pitanje trenutka je kad će potpis na ugovor staviti Karlo Žganec (27 g. – 206 cm), koji je zadnju sezonu korektno igrao na Gripama u dresu Splita. Drugi u „potu” je Leon Šantelj (27 g. – 205 cm), prošlosezonski igrač…

Главная страница » Zadar Splićanima ‘oteo‘ Žganeca, doveo i Šantelja: s ostalim pridošlim igračima podosta je popunjen roster momčadi

Zadar je, čini se, sve dogovorio oko dolaska dvojice igrača na visokim pozicijama, pitanje trenutka je kad će potpis na ugovor staviti Karlo Žganec (27 g. – 206 cm), koji je zadnju sezonu korektno igrao na Gripama u dresu Splita.

Drugi u „potu” je Leon Šantelj (27 g. – 205 cm), prošlosezonski igrač Helios Sunsa, slovenske momčadi koja je igrala u ABA 2 ligi, čija se tinta na ugovoru već suši. S njima dvojicom, te novopridošlim igračima, Markom Ramljakom, Arijanom Lakićem i Dianteom Baldwinom, podosta je popunjen „roster”.

Na sve treba pridodati igrače pod ugovorom koje je nedavno istaknuo Denis Pleslić, sportski direktor KK Zadar na čijem su popisu: Antonio Jordano, Dario Drežnjak, Duje Brala, Krševan Klarica, Maksim Matulina, Antonio Sikirić i Toni Dević Obradović. Za prvih dvanaest ostaje još jedno mjesto, koje je izgleda osigurano na ime Ive Ivanova dugogodišnjeg kapetana Zadra.

Ne uklope li se u osmišljenu viziju trenera Danijela Jusupa, neki od mladih igrača mogli bi na posudbu u Jazine ili Sonik Puntamiku. Ukoliko bude tako, onda bilo bilo otvoreno jedno mjesto za Amerikanca, moguće je na poziciji krilnog centra, jer iz kluba su pratili zbivanja na Ljetnoj NBA ligi.

Sve skupa dovoljno za početak priprema i razmišljanje o početku regionalne ABA lige koja starta u rastezljivom terminu od 30. rujna do 3. listopada, koju će Zadar otvoriti domaćom utakmicom protiv crnogorske momčadi SC Derby Studentski centar.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.